♥ Tack och förlåt ♥

Tänk att det kan vända så snabbt saker och ting. Från att ha varit en lugn, mysig kväll med samtal vid matbordet och tjejerna som busade så POFF blir det världens bråk och min energi slår i botten.

Vi hade en bra morgon till att börja med, ingen stress över huvudtaget (återigen NAMASTE för min närmast diktatoriska planering denna vecka!) och kvällen fortsatte i samma anda.

Sedan skulle jag hämta trosor och nattlinne efter duschen varpå den ena ungen verkligen sliter trosorna ur mina händer och kastar i golvet. Jag ställer frågan: ”Vad hände nu?” och tittar på henne.

”Vaddå?” svarar hon kaxigt. ”Jag slängde trosorna i golvet. Är det något problem eller?”

Sen är vi igång.

Nu lyckades jag behålla lugnet denna gång vilket jag verkligen inte alltid gör men ikväll blev jag bara ledsen. Tror att allt jag gjort och fixat med (särskilt efter denna vecka när jag varit själv) bara rinner ur till en enda vad spelar det för roll vad jag gör– känsla.

Jag har verkligen noll tolerans för otacksamhet eller respektlöst beteende och både jag och H kämpar med båda tjejerna för att de ska lära sig rätt och fel, hur man är mot andra och vad man säger/inte säger men i sådana här situationer så blir jag helt nollställd. När hon inte visar en tillstymmelse av att ens förstå, eller vilja förstå, vad som inte var ett ok beteende. När ordet ”tack” över att jag fixar hennes favoritfrukost, favoritmiddag eller springer efter kläder uteblir och när ordet ”förlåt” verkar vara ett ord på latin som hon inte förstår.

Där någonstans når jag min gräns.

Det blev tårar och skrik men efter att hon lugnat ner sig så hade vi ett väldigt djupt och fint samtal ♥

fullsizerender-40
Ungen på bilden har inget med händelsen att göra. Hon var bara så söt i sin ”tubb-an”

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s