♥ När tjejerna somnat ♥

Idag somnade båda tjejerna skapligt tidigt och jag har njutit av lite tid framför datorn och med inredningstidnigar. Denna vecka pausar jag alla bestyr och ”måsten” här hemma annars kommer jag köra slut på mig själv. 

Försöker påbörja nattningsproceduren med tjejerna redan strax efter 19. Stella behöver tid för att komma ner i varv, särskilt efter dansträningarna som är 3 ggr/veckan. Idag läste vi läxan efter middagen, tog en dusch, läste tre böcker i sängen och sen skulle jag sjunga (och multitaska tänkte jag…) 

Stella frågade sen när jag hade sjungit klart: 

”Mamma, vad hade du tyckt om någon sjungit för dig och samtidigt kollat på telefonen? Hade du känt att det var respekt?” 

🙄🙄🙄

Jag svarade att jag inte riktigt visste och bollade tillbaka frågan. 

”Vad tycker du?” varpå hon svarade: 

”jag tycker att det är ungefär 1/3 respektlöst” 

😂😂😂

Nu ska jag kolla ett avsnitt av Divorce (ny serie med Sarah JP på HBO Nordic) som verkar lovande. Älskar allt med Sarah 😍

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ När tjejerna somnat ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s