♥ Hudvården ♥

God morgon!

Jag har skrivit några inlägg om min älskade hudvård tidigare och framförallt detta, som beskriver mina känslor kring min hudvårdsrutin. Ibland kan jag nästan känna mig lite besatt av det här. Jag vet ju att det inte är helt ”normalt” att känna det jag känner när jag tänker på hudvård och krämer men… jag bara älskar det. Brukar kalla det för skinfulness för det är precis vad det är för mig. När andra kör mindfulness så hittar jag mitt lugn i hudvårdsrutinen där jag verkligen kopplar bort allt annat runtomkring.

fullsizerender-39-kopia
Jag blir lycklig varje dag när jag kommer in i badrummet och ser mina produkter stå där 😍

Vissa krämer från rutinen byts ut beroende på årstid och just nu ser det ut såhär (peeling eller ansiktsmask är inte med då det inte tillhör varje dag-rutinen)
1) Foaming wash gentle (rengöring). Jag måste ha min löddrande. Klarar inte av de som är mjölkiga i konsistensen då det inte känns som att ansiktet blir rengjort av dem
2) Neroli freshener (ansiktsvatten)
3) Serum moist (morgon) eller serum C (kväll)
5) Face lotion more (morgon) eller night cream (kväll)
6) Kombinerar sedan med några droppar coldpressed jojoba oil eller face balm supplement om jag känner att huden stramar eller behöver extra mycket fukt. Oljan går väldigt lätt in i huden så den kan jag komplettera med både morgon och kväll medan face balm supplement är väldigt fet så den brukar jag bara använda över natten.

Och idag är jag extra glad för jag har precis bokat in en ny pure cell treatment uppe på landet nu på lördag. Gulliga Kia på Egentid hud och SPA inne i Östhammar öppnar upp salongen för mig trots att de annars har stängt på helgerna 🙏🏼❤️🙏🏼❤️🙏🏼❤️

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Hudvården ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s