♥ Veckan ♥

Vilken vecka det blev! Lite otippat men ändå roligt när det är kniven mot strupen och extra puls. Nu är det dock skönt med helg. Det är en enorm lyx att veta att, även om det blir 12-timmars arbetsdagar i början av veckan så väntar en ledig fredag. Gud vad jag njuter av det!
img_3291
Idag tog H en ”plugg”-dag hemma eftersom han åker till USA på söndag. Ja, du ser ju själv hur pluggandet gick. Fem minuter framför paddan och sen sov han. Själv roade jag mig bredvid med bokläsning och eeeeh, öronpill. Kom att tänka på idag att om det är något jag stressar över så är det alla böcker jag vill läsa. All kunskap jag inte har men som finns där inom räckhåll. Det ledde till samtal med H om att välja och prioritera och ja, det är ju inte svårare än så. Och lite av det jag skrev om i det här inlägget (men åh, så svårt det är ibland!) Denna vecka var tanken att jag ju skulle måla om arbetsrum och fortsätta rensandet som jag påbörjat men blev det så? NEJ. Utöver jobb så har jag kollat alla avsnitt av Stranger things och bitit av mig alla naglar och pillat sönder nagelbanden.

Vad är det man brukar säga? ”Perfect never gets the opportunity to become better” ;) HEPP!

När barnen kom hem tände jag alla ljus på nedervåningen (bästa med den här årstiden) och bläddrade i tidningar medan H lagade mat.
fullsizerender-39-kopia-2

img_3296
Älskar doftljuset från manic organic som jag köpt här. Vill ha många fler här hemma men det får bli längre fram. Dofterna clean cotton och melon & cucumber är jag särskilt nyfiken på. Coconut daydream doftar supergott!

Nu nattas barnen av H och jag har denna utsikt:
img_3300-1
När kaminen (till höger i bild) är trasig får man använda tv:n istället haha! Inte riktigt samma feeling men funkar ok.

Snart film och ett glas rött med H!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s