♥ Egentid ♥

Igår var det dags för sista träffen med PT för den här gången. Eventuellt köper jag extra timmar längre fram men för nu får det räcka. Jag tänker att jag håller mig till träningsprogrammet jag fått och kör på tills jag känner att jag vill växla upp ytterligare.
img_3051
Var väldigt taggad då gymmet inte fått den uppmärksamhet det förtjänar under de senaste tre veckorna. Har varit ute och gått mycket men slarvat med styrkan. Åkte dit och satt och väntade utanför i dryga fem minuter. Sen gick jag fram till repan och sa: ”Jag kanske ska säga till att jag är här för att träffa min PT Jeanette?” varpå killen i receptionen svarade: ”Jag har sms:at dig”

Lite förvånat fiskade jag upp min mobil ur väskan och såg att jag fått meddelande skickat till mig för 50 minuter sedan som jag missat om att min PT var sjuk.
Så kan det gå…

Vi hade en supermysig kväll igår. Stella hade en danskompis här som sov över och Agnes hade en kompis över för middag och filmkväll. Jag ordnade middagen medan H var med alla tjejer på friträning (dans) och när gänget kom hem så åt vi tacos och skrattade oss genom hela middagen. Sedan blev det film med chips och dricka och därefter dusch och läggdags för de stora och Agnes. Jag satt uppe en stund med en pluggande H men blev så trött så jag kröp ner i sängen redan vid 22. Då var de stora tjejerna fortfarande vakna men låg och pratade, sjöng för varandra och hade tydligen också masserat varandra för att de skulle ”komma ner i varv” som de sa i morse. Så söta! ♥
fullsizerender-39-kopia-2
Fnissmiddag!

img_3085
Idag är Agnes hos kusin Kajsa för lek medan H och Stella har en pappa/dotter-dag.
Jag har en dag helt för mig själv. Namaste!
Vet inte om jag nämnt att H åker till Kalifornien nästa söndag med MBA-gänget? Han är borta en vecka och ska bland annat besöka Facebook, NASA och Tesla så nu passar jag på att ta ut lite egentid innan han åker. Därav han och Stellas egna dag också, hon behöver det.

Kaffet är kokat sedan i morse och listan för dagen skriven. Typ en punkt på den men ändå ;)

Ha en skön lördag!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s