♥ En lista om en lista ♥

Finns det inget uttryck som på ett skämtsamt sätt talar om vår tids (eller min kanske jag ska säga) besatthet av att skriva listor? I have to make a list about a list… Typ så.

Ungefär såhär känns det i mitt huvud just nu:

Som jag nämnde häromdagen så har jag en mängd saker i huvudet på hemmaprojekt som jag går omkring och stör mig på och som jag vill få gjort. Alltifrån rensning av badrumsskåp, tjejernas utväxta kläder, kökslådor, vår walk in closet osv osv. Ibland känns det som att det är det enda jag gör här hemma: plockar och rensar. Rensar och plockar. Det är väl inte för inget som jag hörde Agnes prata med sig själv i sitt rum häromdagen när hon sa: ”Jag heter mamma och jag städar” 🙈

Men… Det är ju oftast bara plock och rens på ytan. Jag flyttar en sak från plats A till B typ. Jag behöver rensa på riktigt. Och då menar jag att verkligen sortera ut sådant som ska 1) sparas, 2) säljas och 3) slängas och sedan göra mig av med det som ska säljas och slängas.

Så… Idag har jag skrivit en lista på allt som ska göras och tanken är att jag under 1 månads tid under vardagarna inte får ligga på soffan/i sängen/fastna vid datorn på kvällarna efter att barnen somnat utan istället göra något konkret och beta av den där listan, en grej efter en annan och se hur långt jag kommer på 1 månad.

Någon annan som vill haka på?XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ En lista om en lista ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s