♥ Hösten i mitt hjärta ♥

FullSizeRender (39) kopia 2.jpgJag och Stella har varit hemma idag tillsammans på förmiddagen. H och Agnes har varit ute och skogsmullat tillsammans med H:s systrar och syskonbarn. Stella åkte till Sandviken strax efter lunch då det är discotävling i silver idag och hon ska ställa upp i pardans med sin danspartner Elvira ♥

Tanken var att jag skulle förbereda middagen här hemma under tiden men tyvärr blev det en avbokning så istället har jag roat mig med att förbereda målning av rum + solskenspromenad.
fullsizerender-39-kopia

img_2793

img_2825
Underbart väder! Denna sensommar/höst har ju hittills varit helt fantastisk! Njuter verkligen 100% 🙏🏼

Har en liten pickande stress i kroppen just nu men vet inte riktigt vad den beror på. Tror att det är så mycket som jag vill hinna med i det privata; allt från alla böcker som jag vill läsa till inredningsprojekt och att rensa här hemma. Jag tror jag måste ta fram papper och penna och skriva ner en prioriteringslista på allt. Annars slutar det med att jag yrar runt som en vimsig höna här hemma och får noll gjort och blir än mer stressad. Himla skönt att komma ut i frisk luft när det känns snurrigt i huvudet.

Nu kommer H och Agnes snart och vi ska se vad vi hittar på istället för middag med vänner.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s