♥ Choklad-granola ♥

Jag blev väldigt sugen på Leilas choklad-granola som hon gjorde i senaste avsnittet av Leilas supermat så igår kväll när jag ändå förberedde saker till dagens middag passade jag på att använda simultanförmågan på bästa sätt:
img_9190

img_9191

img_9193

img_2772
Visst ser den smarrig ut?

Den blev helt ok men inte mer än så enligt mitt tycke. Lite seg av vad jag tror är quinoan och inte så mycket chokladsmak som jag hoppats på (och då pudrade jag ändå på mycket mer än vad som stod i ursprungsreceptet när den var klar). Men nog kommer den gå åt här hemma, det är jag säker på. Doftar ljuvligt gör den i alla fall :)

Receptet hittar du här

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Choklad-granola ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s