♥ En kaffe-kind of day ♥

coffee
Ja, det blev en ”sådan” dag idag också. Mycket kaffe :)

Jag roddade ett event för ledningsgrupperna i Sverige, Norge och Danmark idag och till det eventet behövdes en del material som för dagen visade sig vara lite utspritt på olika platser. Inte bara på kontoret utan även ute hos mäklare och köpcentrum. Tur att jag hade bilen idag! Ner i förråd och hämta det som skulle med från kontoret- ut till bilen. Ner i förråd på nytt och hämta resten- ut till bilen. Sen iväg till mäklarkontoret och hämta upp grejer där och så vidare till köpcentrumet där jag fick en fnissattack efter att ha sett en skylt där det stod: ”VATTENPIPPA” istället för vattenpipa. Lättroad :)

Körde vidare till lokalen och ställde i ordning allt. Sen hem och hämta barn + kompis till Stella. Matlagning… Disk… Älskade vardag!

H är ute på stök ikväll men på väg hem nu. Jag ska släcka lampan och sova strax. Tänker somna med minnet av denna bild som jag tog på tjejerna ikväll innan de somnade. Så sött med samma PJs på och när de är kärleksfulla och vill vara nära varandra. Det händer inte ofta men när så är jag snabbt där med kameran :)
img_2570Natti natti ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ En kaffe-kind of day ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s