♥ Visionboard ♥

vision1

vision2
Igår påbörjade jag en visionboard med mål för hösten. Långt ifrån klar men en del, vad gäller inredningsprojekt här hemma, kunde du läsa om igår. Förutom inredning blir det mycket fokus på den personliga utvecklingen men också en fortsättning på hälsospåret.

Det är så många olika insikter som landat i mig under de senaste två åren. Jag försöker omfamna och förvalta dem men det är inte alltid så lätt när vardagen rullar på i den takt den gör. Jobb, barn, aktiviteter, det sociala osv osv. Att lyssna inåt och tänka på det som är viktigast för mig är också svårt när mycket runtomkring pekar åt motsatt håll. Det gäller att inte tappa fotfästet, att hela tiden stanna till, reflektera och tänka efter: vad var det nu som var viktigt för mig?

För mig handlar det mycket om att vara sann mot mina värderingar, det vill säga det jag står för och det handlar också mycket om hur jag vill vara mot andra och leva mitt liv.

Var det slutar vet jag inte än men det jag vet är att jag kommer fortsätta bryta mönster och att jag måste ta ett steg i taget och inte skynda på någonting för då blir det inget gjort alls.

Ett steg. Andas. Ett steg. Andas. Ett steg. Andas.

Typ så ;)

Gör du visionboards?

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s