♥ En 2a och en 1a ♥

Kom på att jag inte hunnit berätta om lördagens resultat för Stella som hade danstävling i disco. Hon ställde upp i både singel och par och kom hem med två nya pokaler. Två pallplatser blev det med resultatet en andraplats i singel och en förstaplats i par.

Jag är så otroligt imponerad av henne och självklart en jättestolt mamma! Nu har hon tävlat i drygt ett år och att se den utveckling hon gjort från första gången på dansgolvet till nu är helt makalös (sen har jag iofs alltid tyckt att hon är GRYM men då är jag också mamma) ;)

Jag hoppas innerligt att hon fortsätter tycka det är roligt med dansen och vill fortsätta utvecklas. Det är intensivt, ett jäkla tempo och hård disciplin i dansen men hittills har hon aldrig klagat eller sagt att hon inte vill gå på träning (nu kör hon 3 ggr/veckan med dubbelpass på torsdagar). Ledorden på dansskolan är dans, passion och glädje och det är precis vad hon utstrålar när hon kör. I söndags berättade jag för henne att hon inspirerar mig till att våga mer. Vilken ynnest det är att få känna så! 

Jag var tidigare tveksam till hur dansen skulle vara och trodde den var väldigt elitistisk men att se tjejerna på dansskolan; hur de peppar, hejar, stöttar och tar hand om varandra av och på golvet så är jag inte längre tveksam. Att Stella dessutom fått världens mest fantastiska danspartner som hon skrattar men även kämpar hårt tillsammans med värmer mitt hjärta något enormt. Jag hoppas de får njuta lång tid framöver av den relation de lyckats skapa ❤️


Final i singel. Stella nr 16!


Prisutdelning disco brons B2 (med denna förstaplats kliver de nu upp en nivå till silver) Älskade ungar! Så grymma 💃🏽💃🏽💃🏽

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s