♥ Projekt, utveckling och förändring ♥

Jag och H är extremt olika i mycket men också extremt lika i mycket. En av de saker där vi är extremt olika är när det kommer till behovet av att förändra i hemmet. Det var inte förrän han ställde frågan (efter att jag sa att jag ville byta ut en pläd som vi haft i soffan i fyra år): ”Men man har väl en och samma pläd i ett helt liv?” som jag insåg exakt hur långt ifrån varandra vi var där.

För honom var det alltså en helt relevant fråga och något som han var van vid från sin uppväxt medan jag själv höll på att trilla av stolen och tänkte, nu skojar han.
Jag har ett stort behov av att utveckla och förändra hemma. Det behöver inte bli dyrt och heller inget slit och släng på grejerna men en pläd tycker jag faktiskt att jag kan få byta ut vart fjärde år ;) Större möbler eller andra prylar med ett värde säljer jag alltid via blocket innan något nytt kommer in här hemma och mycket köper jag själv begagnat men det ska självklart vara av bra kvalité.

Jag har alltid haft både ett stort intresse och fascination för inredning och olika miljöer. Jag dras till vackra saker, vantrivs i sammanhang där det är för mycket gammalt och/eller ofräscht och ogillar när det är för mörkt eller för mycket brunt och oranget.

Om du visste hur många diskussioner vi haft under åren kring just inredning. H skriker: ”Onödigt!” medan jag skriker ”Livsnödvändigt!”. För mig är det just det; livsnödvändigt. Som den hemmakatt jag är är det skitviktigt att trivas hemma och inte gå och störa sig på saker som inte är fixade och/eller blir gjorda.
Nu har jag i alla fall fått min vilja igenom att genomföra en del inredningsprojekt här hemma och det har jag tänkt fixa under hösten. Första rummet blir gamla gästrummet som nu ska bli till ett kobinerat musik-läs/plugg/arbetsrum. Inspiration och utgångsläget blir blå/grå-färg, vitt och guld: inredning

Fåtöljerna är beställda sedan en vecka tillbaka, färgen på väggen nästan klar, mattan finns redan och resten tar jag när fåtöljerna är på plats. Tror det kommer bli 👌🏼👌🏼👌🏼

Hur är du med inredning, hemmamiljö och annan omgivning? Är det onödigt eller livsnödvändigt i din värld?

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Projekt, utveckling och förändring ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s