♥ ”Har du en PMS-dag?” ♥

”Eh, JA. Det har jag” svarade jag med lätt fräs i rösten när fästis ställde denna älskade fråga tidigare idag.

Denna gång har PMSen levererat skithumör, hunger, sug, lättare ångest, känslor av oduglighet/värdelöshet osv osv. Precis som vanligt med andra ord.
Idag hade jag mitt första ”återfall” som inte var planerat sedan rivstarten. Stannade vid en matbutik och köpte alldeles för mycket godis på vägen hem från jobbet vilket resulterade i illamående, hjärtklappning och en trötthet jag inte känt på väldigt länge.

Lesson learned.

Men… Herregud! Nu ska jag inte fokusera det första inlägget på fem dagar med PMS dravel utan istället berätta om allt kul som hänt i veckan. Det har varit intensivt minsann.

♣ I måndags anordnade 4 good make life happen på Rival och jag var där med två f.d arbetskamrater. Mingel, vin, föreläsningar, pepp, energi och allmänt skön stämning som vanligt. Ska återkomma till det eventet i ett separat inlägg i morgon. Hade turen att stöta på en granne i pausen som hade bil in till stan så jag fick åka hem med henne efteråt. Tackarrrr
♣ Bio med två grannkompisar i tisdags. Såg Bridget Jones baby och den var underbar! Den förväntade klyshigheten blev inte fullt så klyshig som jag trott och vi alla tre både skrattade oss igenom filmen och grät några glädjetårar mot slutet. En rekommendation till alla som behöver lite skratt och lätthet i sitt liv.
♣ Igår konsert med Stellas skola i syfte att samla in pengar till Världens barn. Himla fint under de 20 minuterna hon var med innan det var dags att lämna akut på grund av magont. Falskt alarm denna gång och det gick över då vi kommit hem. Phew…Middag innan konserten med den minsta som var Pippi dagen till ära :) 

Annars har dagarna bestått av jobb och många gröngölingar 👇🏼Jag har slarvat med maten denna vecka på så vis att jag inte planerade upp veckan med inköp i söndags och därför har det heller inte blivit exakt mat efter plan (men det jag har ätit har varit bra och genomtänkt). Nya tag nästa vecka. Allt ska väl inte gå på räls ;)

Försöker att inte vara för hård mot mig själv men inser också vikten av att inte planera in för mycket socialt samtidigt, då spricker mat och träning lätt. Ingen planering + sena kvällar + dålig sömn + pms = dålig kombo.

Skön kväll idag med barn som varit på gott humör och lugna. Jag har precis kollat klart serien the night manager (mycket bra!) och ska nu göra Agnes sällskap i sängen. I morgon ska vi ha middag här hemma med några grannkompisar och sedan bjuder helgen på danstävling i Uppsala på lördag och på söndag middag hos mamma och pappa. Det blir en bra helg ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s