♥ Naturen ♥

Så otroligt tacksamt med landet dagar som dessa. Jag mår väldigt bra av att vara nära naturen. Särskilt de dagar då livet gör sig påmint på mindre positiva sätt som igår då begravningen för Siv var. Jag tog en promenad innan och lite av det jobbiga försvann. Andas, andas… Fint men jobbigt. Som alltid är det skönt med lunch/kaffe/fika efteråt. 

Jag, mamma och syster åkte sen tillbaka till stugan. Mamma och syster började packa ihop medan jag åkte till affären och handlade middag. Sen sa vi hej då, jag ordnade mat, dukade här i stugan, tände alla ljus och en brasa. Det var så mysigt när familjen kom sen runt 19. Jag tog en time out från det sociala och bara skrotade runt i stugan innan de kom och njöt av den sprakande brasan och värmen 😍Idag har vi pysslat ute på tomten. H har varit en vända till brädgården och köpt det sista till altanen. Jag har burit ved och fyllt upp inför kvällen. 

Nu har jag bullar i ugnen och kaffet färdigkokat. Snart kommer vänner på besök. Vi ska in på en marknad i stan, ta en fisketur och äta gott ikväll. Jag ska ta med Malin till Sundboden också, en mix av fikaställe och inredning. 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s