♥ Siv ♥

Igår tog jag en dag med hemmajobb. Jobbar bara 4 timmar på torsdagar och skulle lämna barnen igår på morgonen + åka till landet med mamma och syster efter lunch någon gång. 

Efter att barnen lämnats på förskola/fritids tog jag en promenad. Sen åt jag vad som kan vara världens godaste frukost (youghurt/granola/frukt/bär) framför datorn. Supergott! 

När jobbet var klart tog jag mig in till stan för en efterlängtad lunch med en väldigt efterlängtad vän ♥Åt på La Grande Rue och satt ute i deras berså. Supermysigt ställe och verkligen en liten doldis mitt på Östermalm. Älskar att hitta nya pärlor! Denna vecka har jag varit på tre olika ställen som alla har, och har fått, en speciell plats i hjärtat (Ulriksdal, Lötsjön/Råstasjön och La Grande Rue) 🙌🏼

Efter lunchen åkte jag, mamma och syster upp till landet. Kom fram vid middagstid, åt mat, pratade, ordnade en ostbricka, pratade ännu mer, kollade TV och sen läste jag lite innan läggdags. Har sovit så gott i natt men när jag väl vaknade så gjorde jag det med ett hugg i magen. 

Idag är det nämligen begravning för bonusmormor Siv och det känns fruktansvärt jobbigt. Jag vet inte riktigt varför denna begravning känns mer ångestladdad än mormors men kanske är det en kombination av att två mormödrar gått bort under kort tid och att jag inte träffat Åke (Sivs man) på väldigt länge. Vi åkte förbi kapellet igår och det är verkligen litet. Det känns också jobbigt. När det är begravning och jag är ledsen på det sättet jag är ledsen så känns min sorg så privat och jag har behov av att avskärma mig från andra. Jag vill vara ifred med mina tårar och mina känslor men i ett sådant litet kapell känns det omöjligt. Vaknade upp till en jättevacker höstdag idag. Det känns på något sätt mer fint i hjärtat när solen skiner en dag då någon ska begravas. 

Nu ska jag ut och gå. Kanske lyssna en podd eller på någon schysst musik. Kl 13 ringer klockorna för Siv ❤️

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s