♥ Ulriksdals slottsträdgård ♥

Idag tog jag mig ut till Ulrikdsals slottsträdgård för att möta upp en vän. Det blev en lunch ute i solen och sedan promenerade vi bort mot slottscafét, köpte med oss en varsin kaffe och promenerade vidare. Pausade vid en bänk precis vid vattnet och pratade, pratade, pratade.

Jag får nog se till att åka dit mer ofta för det är verkligen en plats som är som balsam för själen. Ska dock tänka på att lämna plånboken hemma, det kan bli dyrt annars med allt vackert som finns att köpa där.
Jag vet inte om det har med åldern att göra men de senaste åren har jag verkligen blivit mer och mer förtjust i att plantera och pyssla med blommor och växter. Tycker det är otroligt rofyllt och avkopplande att vara i sådana miljöer. Att trädgårdscafét dessutom gör supergod mat är inte heller fel.
img_1828

img_1811

img_1826

img_1813

img_1819

img_1822
Underbart att kunna sitta ute i solen i september och till och med gå barbent 🙌🏼

Nu har vi kommit hem från att ha firat Josephine. Åkte hem och släppte av H + barnen och drog sedan och handlade mat. Planerat upp veckan och förberett det jag kan förbereda för morgondagen.

Nu blir det tidig kväll. Ska ta en dusch, bläddra igenom en tidning och sen sova. I morgon har vi utvecklingssamtal på Stellas skola och sedan är det business as usual.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s