♥ Träning, chop-chop och ensambarn ♥

Startade med träning idag och var på gymmet redan 06:10 i morse. Släpade mig själv dit; sååå trött. Sen vaknade kroppen sakta och kändes starkare för varje övning. Åkte därifrån pigg och glad till jobbet och åt en sen och efterlängtad  frukost framför datorn. När jag slutade åkte jag till frissan för en klippning. Mitt hår fortsätter att rasa och jag tror mer och mer att det är hormonspiralen som spökar. Den åker ut om det fortsätter såhär. 

Hämtade barnen tidigare från förskola/fritids och sen åkte vi hem en sväng för mys och fix av matsäck som skulle med till Stellas dans. Pass mellan 17-18 och 19-20 på torsdagar så hon behöver fylla på med energi däremellan.

Under tiden Stella var på dans tog jag och lillan en tur till centrum. Nya byxor och strumpor till smulan och ny foundation + puder till mig. ”Mamma jo, jag orkar bära påsen. Jag stor tjej nu” ❤️

Efter många försök så vågade hon sig tillslut fram för att krama björnen. Mycket stolt efteråt såklart. 

Smoothie! Men näe, denna tjej är inte ”mammas flicka”. Hon rynkade på näsan vid varje klunk och tillslut gav hon den till mig och förklarade ”inte tycka om” Omöjlig med mat… 

Mysigt att få egentid med bara ett av barnen, det behövs någon gång ibland tror jag. 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s