♥ Bilder ♥

Går igenom en massa bilder för att välja ut ett tiotal som ska få komma in i ramar här hemma. Jag vill byta ut några gamla som vi har stående på vår byrå i sovrummet.

Slås av vad häftigt livet är! Hur mycket man hinner med på bara ett år. Alla resor, vardagen, mat, vin, fester, vänner, familj. Det är lätt att glömma bort allt fint och roligt som man får vara med om när vardagen snurrar på och det är därför jag älskar bilder så mycket (bloggen med för den delen) för bilderna glömmer inte. Varenda en berättar en historia.

Men det är också det som gör det hela så svårt. Hur ska jag kunna välja?
Just idag har jag fullkomligt snöat in på matbilder och tänker: Herregud, så mycket god mat jag lagar. Blir nästan avundsjuk på min familj som får äta den ;) Extra hungrig och sugen just nu (PMS… just saying).

I morgon bitti blir det träning så jag förhoppningsvis slår ut det sista suget och kan sluta tänka på crepes med nötter och chokladsås, salted caramel-glass och sura godisar. Japp, det är dagens ”ge mig innan jag dör”-sug.
img_2152
Ge.mig.den.här.frukosten.NU.tack

img_3327
Recept på den här lilla ljuvliga här

img_3389
Den här frullen från Albert & Jacks som jag ofta köpte när jag jobbade inne i stan skulle jag inte tacka nej till just nu.

img_3747
Ok, du fattar, jag är sugen. (sjukt gott recept var det här förresten från en av veckans vegetariska: morotsbiffar med dill/gräslökssås Måste göra det igen när min rivstart är över. Recept här)

Lika bra att släcka nu för annars kommer jag garanterat fastna i något avsnitt av Leila bakar och drömma dregel-drömmar hela natten haha.

God natt!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s