♥ Energi ♥

Oj vad jag behövde detta dygn!

Ursprungsplanen med Jenny sprack tyvärr igår då hon hade åkt på någon magbakterie så efter en något stressad stund igår efter lunch för att försöka få tag på en ersättare till stackars Jenny (försent att avboka hotellet + behandlingen) så löste det sig och det blev en himla fin dag/kväll och dag idag ändå. Jag fick träffa två av mina närmaste och känner att jag nu har så mycket energi av vänner, nya intryck och många bra samtal ♥
2-1

1
I väntan på att L skulle komma ut så tog jag en 50 minuters ansiktsbehandling på njuta SPA. Underbart!

Var så avkopplad efteråt. När jag var klar hade även L hunnit ut så vi möttes upp på hotellrummet och sen tog vi oss ner till Hotel J:s vardagsrum för ett glas rött och prat. Satt där i säkert två timmar medan världens regnoväder brakade loss utanför. Supermysigt!
3

4

Till kvällen hade jag bokat bord på restaurang J och då sprack även vädret upp så vi fick en jättefin solig kväll på deras uteservering.
5

6

Sen tog vi oss tillbaka till hotellrummet där jag hade förberett en ”efterrättsbricka” så vi körde film + picnic i sängen och sen var vi så trötta så vi somnade.
7

Vaknade upp till en solig och fantastisk höstdag idag. Åt frukost, pratade, fixade i ordning oss och sen sa vi hej då till hotellet för den här gången.
8

9

Sen åkte jag in mot stan och passade på att stanna till hos en annan underbaring. Blev bjuden på kaffe i solen, tog en promenad nere vid Hornstulls marknad och sen åkte jag hemåt till familjen igen.
11
Min älskade Norah!

10

Nu är den stora iväg på kalas och jag ska ta den lilla till affären för att handla. Planerat upp och skrivit inköpslista för vecka 4 och är REDO :)

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s