♥ Träning ♥

Har tänkt på det här med kost/träning och vad man ställs inför när man bestämt sig för en livsstilsförändring. Det handlar så mycket om att fokusera på att programmera kroppen rätt och det stör mig att man inte lägger lika mycket tid på att programmera hjärnan. Det är ju där alla tankar, känslor och hjärnspöken bor. Det är ändå en större utmaning för hjärnan att tänka i nya banor än vad det är för kroppen och kroppen lyssnar även till det hjärnan säger. 

Ja, lite funderingar såhär på fredagen :)

I morse hade vi en riktig mysmorgon jag och barnen. Lugn frukost, glada barn, ingen stress. HARMONI! 

Kidding! 

En riktig skitmorgon var det då Agnes mest låg på golvet och skrek för att hon inte fick ha shorts på sig eller gick (som på bilden ovan) och tok-grät. 

Tur för mig att jag hade PT-träff direkt efter att jag lämnat barnen. Nu pigg och med nytankat tålamod i kroppen igen. Mycket bra resultat hittills och jag känner mig så otroligt pepp på att fortsätta! Mycket god mat även för vecka 4 blir det. 

Nu är jag hemma och vänder: äter lunch och tar en kaffe innan jag ska in till stan för kick-off. 

Ha en fin fredag! 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s