♥ Tjejlunch ♥

Tjohoooo!

2

Nu ska jag strax bege mig mot en av granntjejerna här i byn för en tjejlunch.

Istället för vin, blommor, choklad eller annat har jag gjort min müsli och tagit med som en liten tack för att jag får komma-present. Tips, tips! Receptet som är länkat här ovan kan ses som inspiration och behöver inte vara exakta i sitt innehåll eller mått. Ta det du gillar och smaka av allteftersom. I den här gå bort-müslin har jag exempelvis flagad mandel istället för övriga nötter som står i ursprungsreceptet.
3

Åh! Så pepp på den här lunchen. Att få träffa lite människor, babbla och bara komma från hemmet en stund efter alla sjukdomar som varit. Lovely!

Hörs lite senare.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s