♥ Dag 12 ♥

VECKA 2, dag 12- fredag (1167 kcal)
FRUKOST: 2 kokta ägg + 1 msk majonnäs + 1 grapefrukt. Kaffe/te (329 kcal)
LUNCH: Tonfiskröra i salladsblad (275 kcal) –> recept från gårdagen här
MIDDAG: 150-200 g lax, torsk, kyckling eller kött med gröna grönsaker + 2 msk dressing, sås eller örtsmör  (cirka 500 kcal)

FullSizeRender
Repris på mums-frukost! Underbart! (även om jag fick kämpa lite mellan tuggorna idag och skippade kaffet) ;)

Lunchen bestod av skagenröra (istället för tonfiskröra) och jag bytte ut salladsbladen mot gurka. H:s skagenröra är verkligen den godaste jag vet! Tjatar på honom att han ska sälja in den till olika butiker. Han skulle bli rik. Stämde även av med PT innan så det var ok att byta ut tonfisk mot räkor och det var inga problem. I övrigt är det likvärdiga ingredienser.
FullSizeRender (37)
H:s gudomliga skagen!

Till middag däremot så fick jag inte bort illamåendet av att tänka på det jag tänkte tillaga (kyckling med grönsaker och bearnaisesås). Egentligen en av veckans godaste måltider men nej, det funkade inte idag så istället åt jag lite youghurt med bär + nyrostad müsli som jag och Stella svängde ihop under dagen. Mycket bättre!
IMG_0447

I övrigt fanns inget recept på kvällens middag utan förmodligen får man göra lite som man vill där. Steka en bit kyckling, kött eller fisk. Koka grönsaker eller äta dem råa och så på med favoritsås, dressing eller örtsmör.

Ikväll fick jag upplägget för vecka 3 men jag tror att jag sätter punkt för publiceringen av recept och upplägg efter dessa två veckor. Det var ju inte riktigt meningen att det här skulle bli en kalorirecept-blogg ;)

Nu är det dags att sova. I morgon bitti åker H med tjejerna upp till landet för att plocka upp båten (summer is officially over 😢) och jag ska fokusera på återhämtning och att läsa.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s