♥ Dream team ♥

Några bilder från gårdagens kalas.
1

2

3

4

5
Kalas, presenter och överraskningar måste vara mitt guilty pleasure. Jag verkligen älskar att hålla på och pyssla ihop inför sådana här händelser (förutsatt att jag har tid och inte är under press eller stress).

Gjorde en liten partypåse som låg på varje tallrik när tjejerna kom. I den påsen var det en servett, ett sugrör, bestick, en serpentin, en tuta och en party popper. Kul i teorin med en tuta men i verkligheten…? Inte mitt smartaste drag 🙉

Kalaset startade med att Stella fick öppna sina presenter inför alla och från den personen paketet var ifrån fick hon berätta hur de kände varandra. Sen blev det tacos och på det glass. Under tiden körde vi två olika omgångar frågesport vid bordet och mellan tacosen och glassen blev det leken pomperipossa. Efter maten körde vi järnet på dansgolvet till Markus och Martinus och sen gick vi ut en sväng och lekte dunken. Avslutade med att H gömde sig med godispåsarna och när alla hittat honom delades påsarna ut.

Stella var så nöjd efteråt och det värmer mitt hjärta något oerhört. Det finns inget bättre än när barnen är glada ♥ Och jag måste säga att jag och H verkligen är ett dream team på kalas! High five för oss!

Nu är vi på väg ut mot Dalarö för bröllop och fest! Det ska bli så skoj att träffa mitt gamla tjejgäng, tror alla kommer vara där. Jag ska hålla tal också, wish me luck!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s