♥ Titta påpet ♥

Igår tändes en till stjärna på himlen för vår familj.

Min mamma är adopterad. Hennes biologiska mamma har vi inte haft så mycket kontakt med och hon gick bort för en tid sedan. Den 24/7 gick mormor Märta bort (såsom jag ser det som min mormor, den som stod mig närmast) men sedan har det även funnits en bonusmormor, som mamma bodde hos sina första två år i livet: Siv.

Siv och hennes man Åke har alltid funnits uppe i Östhammar och det är också därför mamma och pappa köpte landställe däruppe. För att kunna vara nära dem.

Siv och Åke har alltid värnat om mig och min syster på ett väldigt kärleksfullt sätt.  Vi har känt oss älskade, önskade och välkomna oavsett vad. Åke har alltid haft nära till skratt, bus i blick och en positiv syn på livet. Siv pratade jämt med extra len och mjuk stämma med oss, bjöd på goda bullar, saft och kloka ord. Hon var den som lärde oss ”titta påpet” (titta i skåpet) vilket vi fick göra då vi ramlat och slagit oss. I skåpet fanns världens största burk med godis som vi fick plocka från när vi var ledsna och hade ont.

Siv var en stark kvinna för sin tid. Envis, rättvis, ibland hård men med ett stort hjärta för djur och människor. Jag kommer sakna henne otroligt mycket! ♥
IMG_0849
På klippor i Östhammar

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Titta påpet ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s