♥ En favoritplats ♥

FullSizeRender (36)
Drack mitt morgonkaffe med denna utsikt i morse. Vi åkte tidigt ut till Norra Lagnö för att hälsa på vänner som är här från London. Det är ena kompisens föräldrar som bor där. Från början köptes den lilla udden längst ut på norra lagnö och sedan dess har det arbetats fram ett hus, ett gästhus, en lekstuga, en brygga, en sandstrand, en bastu, ett växthus (med egenodlade vindruvor bl a!) och ett hönshus. ALLT har de byggt själva och varje liten detalj är genomtänkt.

Vi är där kanske en gång per år och jag verkligen ÄLSKAR det. Strosar runt som en nöjd liten tant och kikar runt på allt fint. Det stora boendehuset är byggt ovanför vattnet så vart man än tittar ut inifrån så har man fantastisk utsikt. Väldigt rofyllt!

Efter kaffe, promenad, blåbärsplock, en snabb bastu och lunch så åkte vi vidare hem till min ena svägerska för att lämna lite prylar. Sen handlade vi och åkte hem för att förbereda veckans mat. I morgon börjar rivstarten och jag är så laddad som man kan bli. Däremot bråkar förkylningen med mig och tycks bara bli värre så det blir en extremt lugn genomgång av träningsupplägget i morgon med PTn.
IMG_8474

IMG_8479
Körde en snabb SPA-sesh efter att tjejerna somnat. Dusch, hårinpackning, peelade ansiktet och la en ansiktsmask. Det känns alltid extra lyxigt att göra det på söndagarna men det är inte alltid det hinns med.

… Och nu är klockan way to much- igen! Jag borde egentligen släcka senast 22 på kvällarna men det blir nästan alltid mer än en timme senare. Inte konstigt att påsarna under ögonen aldrig försvinner Zzzzz

Hörs i morgon!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s