♥ Tidsbrist ♥

Flow i morse med god frukost (glutenfria frallor, ägg + kaffe) och no stress. Lite sovmorgon blev det också (6:30 istället för 5:45) vilket var skönt för natten var väldigt stökig. Sov knappt mellan 02:40 och 05:30 😴

Idag blev det tidsbrist med allt som skulle hinnas med under kvällen så dagens powerwalk fick prioriteras bort. Tar igen det i morgon kväll och får då sällskap av en granne ♥

Utöver jobb idag så var jag tvungen att fixa presenter till ett kalas som dottern ska på i morgon. Sen hade jag även lovat Agnes en tur till leksaksaffären då hon ÄNTLIGEN blivit blöjfri. Som vi har kämpat med henne. Med Stella var det aldrig något problem och vi har nog trott att det skulle gå lika smidigt med den lilla men icke… Känns skönt! Nu är det bara nappen kvar ;)

Har varit förkylt och lite febrigt i vårt casa de två senaste dagarna (äldsta) men håller tummen att det försvinner nu. Jag gör vad jag kan för att proppa mig full med c-vitamin i förebyggande syfte. Har precis gjort ny grönsaksjuice till i morgon. Även testat göra egen kroppsskrubb (1 dl socker, 2 msk kokosolja, 4 droppar eterisk ekologisk citrongräs-olja och 6-8 droppar eterisk ekologisk bergamott-olja) så den tänkte jag inviga i duschen så fort kidsen somnat. Längtar till fredag och min andra PT-träff. Ska bli oerhört spännande att få mitt upplägg med kost och träning. Funderar på att lägga ut den i bloggen. Skulle du vilja det? (Om jag får ok på det vill säga). 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s