♥ Pure Cell Treatment ♥

Så var den efterlängtade dagen här, då jag skulle få göra pure cell treatment.

Kia på salong Egentid hud och SPA tog emot mig. Hon började med att göra en enkel hudanalys och rengöring på hela ansiktet.

Sedan använde hon salt scrub energy till ansiktet vilket var något nytt för mig. Jag har den scrubben hemma (fick av syster i födelsedagspresent i år) men jag har bara använt den till kroppen hittills.
img_4739
Ska dock användas med försiktighet i ansiktet (1 gång i månaden är lagom) då den är väldigt kraftfull.

När scrubben tvättats bort kom pure cell-behandlingen på i ett första steg tillsammans med en face mask (alla produkter som användes var Maria Åkerberg). Under tiden som det verkade en stund fick jag handmassage (ljuvligt!)

Efter en verkningstid på några minuter fick jag sedan AHA-syra och därefter tog Kia det som var kvar av pure cell-treatment (då endast cellerna och inte utblandat med face mask som i första steget).
IMG_8129
Såhär ser alltså den lilla påsen ut med levande stamceller från rosenrot. Man masserar påsen innan den öppnas så att allt det göttiga från cellerna kommer fram ordentligt.

När det sista lagts på blev det en ansiktsmassage med face balm och ansiktsolja från more-serien (kan ha varit en tredje produkt också men den har jag i så fall glömt bort).
Alltså… ansiktsmassagen var något av det bästa jag upplevt i behandlingsväg. Det var någon specialmassage (signed MÅ) där Kia jobbade med linjerna och muskelgrupperna i ansiktet.

Jag har alltid mycket tankar i huvudet, oavsett vad jag gör, och ansiktsbehandlingar brukar inte vara något undantag men när jag fick denna massage var jag nästan som i ett transliknande tillstånd. Det var så skönt och så avkopplande! Hela kroppen gick ner i varv- så fantastiskt!

Nu ska jag njuta av känslan och hoppas att lystern i ansiktet sitter kvar länge. Det här är verkligen en behandling jag kan rekommendera till alla, helt underbar!

Här kan du läsa mer om vad pure cell treatment är (scrolla ner till den fetmarkerade texten i inlägget).

Tack Kia och Egentid för en otroligt härlig stund! Jag kommer tillbaka ♥
FullSizeRender (36)

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Pure Cell Treatment ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s