♥ Middag och sovmorgon ♥

Igår kväll hade vi gäster. Mitt i allt sålde jag också en bäddsoffa via blocket (märklig upplevelse med två främlingar i gästrummet som provlåg sängen medan vi hade middag i rummet intill haha) Plock innan middag med boursin, bondost, manchego, tryffelsalami, chorizo, rökt fläsk (grabbarnas!) och kex. Sen blev det H:s biff i senapssås. Mycket gott! 

Innan läggdags la jag fram träningskläderna för att ta en morgonpromenad i morse men… Snoozen var skönare idag så jag kom aldrig ut. Jag är verkligen ingen snoozare och det händer ytterst sällan att jag försover mig men andra morgonen efter en längre ledighet är nästan standard för mig, då är jag helt död.  Det får bli en prommis ikväll istället. Köpte kaffe på vägen i morse och är nu redo för arbetsdagen 👊🏼

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s