♥ Tillbaka på landet ♥

1.jpg
Gårdagen bestod mest av det här: ligga i soffan och sova eller titta på lilla prinsessan  (lilla huettan som Agnes säger). Hon pendlade mellan 38,5 och 40 i feber hela dagen och vi misstänkte körtelfeber då alla symptom stämde. Hello miss google addict ;)

Efter lunch kröp det verkligen i kroppen på mig av rastlöshet. Jag har så svårt för att bara vara hemma och göra ingenting och eftersom hon pep så fort jag lämnade hennes sida så var det inte så mycket annat att göra än att sitta på rumpan och surfa/läsa/kolla TV/glo eller fixa något för henne att dricka eller äta.

På kvällen tog jag med mig den stora och åkte för att gå på bio. Vi åt middag innan och såg sedan stora vänliga jätten.
2

3

8

7
Jättesöt film! Både spännande, fin och rolig. Särskilt rolig på slutet :)

Väldigt skönt att komma hemifrån och framförallt mysigt att umgås med bara Stella. Jag älskar verkligen att ha tid med henne. Kunna prata och fnissa tillsammans. Min stora tjej ♥

I natt försvann Agnes feber mirakulöst och sedan dess har hon varit pigg, glad och sitt vanliga jag. Vi tog därför bilen till landet efter att H slutade idag. Mamma och pappa är här och det känns skönt att vara nära med tanke på mormors bortgång. Vi har tittat på gamla kort ikväll, pratat minnen och torkat varandras tårar. En himla fin kväll!

Nu sover barnen och H pluggar. Jag ska sitta uppe en stund till med mamma och pappa men sen gå och lägga mig.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s