♥ En stjärna rikare ♥

Vi hade en fin sista kväll igår.

Strosade på stan under eftermiddagen/tidiga kvällen. Pausade för att bli avmålade på karikatyrteckning (oh lord vad vi ser ut!) och för ett glas cava och åt sedan en skapligt tidig middag på restaurang can cera som också är ett hotell.
_MG_2737

_MG_2753
Först på plats som vanligt som de svenne-bananer vi är haha!

_MG_2762

_MG_2697

_MG_2731

_MG_2709
Efter middagen blev det inredningsspaning och ett besök på en av mina ”måste gå till”-barer, Bar Abaco, som tyvärr har blivit fullständigt sönderhypat. Det är verkligen ett speciellt ställe som tidigare varit annorlunda och kul men nu… Nej tack! H undrade vad det var för dårhus ;)

I morse åt vi frukost på hotellet när de öppnade vid 07 och sedan tog vi en taxi till flygplatsen.
IMG_7574

FullSizeRender (36)

När vi landat och åkte för att hämta tjejerna fick jag veta att min snart 102-åriga mormor somnade in i morse. Hon har bott på ålderdomshem de senaste åren och döden har flåsat henne i nacken länge. Det var således väntat att hon skulle gå bort men man vet ju aldrig när det blir och det går heller aldrig att förbereda sig.
Jag fick informationen väldigt snabbt och med båda tjejerna i händerna så just där och då kunde jag inte ta in det men när vi sedan satte oss i bilen och det fick sjunka in kom tårarna. Jag vet att hon var klar med livet och ville dö så det är tankarna på det som upptar mina känslor just nu. Hon har levt ett långt och bra liv och hon var färdig- det sa hon flera gånger de senaste åren.

Vi bestämde oss för att ta hämtmat ikväll så vi köpte med oss mat ut till vår badplats och åt middag + tog ett kvällsdopp. Det var en alldeles perfekt aktivitet för kvällen när hjärtat var lite tyngre än vanligt.
_MG_2817
My girls! ♥

Nu ska jag läsa några rader ur Och bergen svarade innan läggdags.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s