♥ Sista dagen ♥

Ja, så var det sista dagen här på Palma för denna gång. Vi reser hem först i morgon men planet går 10:40 så vi kan räkna bort morgondagen som en Palma-dag.

Just nu svalkar vi oss på hotellrummet och inväntar att butikerna öppnar efter siestan. Ska ut till några butiker i eftermiddag och kika runt innan middag. 

Har legat uppe vid hotellets takterrass och kombinerat solstol, poolbad, lunch och sitta i skuggan och läsa. Maten här på hotellet är superbra och jag kan verkligen rekommendera detta ställe.

Känner mig lite låg idag men så är det alltid när jag ska lämna den här staden. Jag är otroligt nöjd och tacksam över de här dagarna. Längtar jättemycket efter tjejerna hemma och fyra dagar är alldeles lagom med att sola/bada/göra ”ingenting” innan rastlösheten slår till så det är inte för att jag egentligen vill stanna längre men jag blir alltid sorgsen när jag ska lämna Palma. Känner att det är som att komma ”hem”varje gång jag landar på flygplatsen här utan att riktigt kunna förklara det. Jag älskar den här staden på ett sätt som jag inte kan förklara och jag är lika trygg här som hemma i vår lilla by. Älskar gatorna, gränderna, arkitekturen, människorna, maten, språket, solen, stränderna, havet- allt det vackra som gör Palma så unikt och speciellt. Tror nog att jag var en liten spanjorska i ett tidigare liv ;)

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s