♥ ”När jag flyttar hemifrån…”

Vår äldsta dotter är fullkomligt galen i hundar. Just nu är det det enda hon tjatar om här hemma. Känns som att Karlsson på taket går på repeat med lillebrors ”Men mamma, KAN jag inte få en huuuuund…?”

P g a allergisk fästis så kommer vi aldrig kunna skaffa hund och ibland svider det även i mitt hjärta att inte kunna ha husdjur. Jag vet själv hur fantastiskt det har varit att växa upp med djur i huset.

Förstå lyckan när bonden kom över igår för att förbereda jobb med en parkeringsplats och altanbygge och hade med sig sin hund Abbe. Stella och Abbe blev bästa vänner på nolltid ♥
1

2
Hon kom in sen när de åkt och sa: ”Mamma, när jag flyttar hemifrån DÅ ska jag ha hund!”

0
Idag startade dagen med powerwalk och solsken. Sen mulnade det på och medan mamma och pappa åkte till bonus-mormor och morfar för att ta hand om deras tomt (de har båda två insjuknat väldigt snabbt och fått överge sin bostad härute) så åkte vi + farmor ner på stan för att spela minigolf.
3
Fy fan vad dåligt det gick för mig idag. Var riktigt sur när vi åkte därifrån haha!

Efter lunch i stugan så nattade jag lillan och sen fick jag sitta med kaffe, smoothieglass och bok i sol medan hon sov och Stella roade sig med mormor.
4

Igår var vi på bakluckan och jag fyndade som vanligt inga prylar utan mat :) Kom hem med en korg full med bär och svamp. Ikväll gjorde jag förrätt: kantarelltoast och efterrätt: blåbärspaj
5
Kantarelltoasten med västerbottenost, färsk persilja och picklad rödlök. MUMS!!!!

Nu sover hela ligan och jag ska strax joina. I morgon packar vi ihop och åker hem igen. Tvätta och packa om + fira en liten Lovisa som fyller ett år på tisdag innan vi åker till Palma.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s