♥ Regnet det bara öser ner ♥

Dagen startade med träning (pw + styrka för mig och 7 km löpning för fästis). Vilken fin rutin vi fått här på landet. Vi tränar båda på morgonen och sen är det avklarat för dagen och vi är båda lite piggare och gladare. 

Det har regnat nästan hela dagen här. Vi körde en femkamp för Stella på tomten under förmiddagen för att göra annat än sitta inomhus men sen har det blivit mycket iPad, dator och bok för hela ligan. 

Inte mig emot dock. Slukar den här boken känns det som och tar varje tillfälle jag får att läsa. Den är så intressant och jag bara ÄLSKAR att lära mig nytt. 

H + Stella har varit till brädgården några vändor idag också. Vi ska bygga altan och sätta in ny altandörr och ändra några fönster i lillstugan. Köpa nya loungemöbler när det är klart också. Kommer bli så fint- och ett rejält lyft! 

Många tankar kring händelsen i Nice också såklart. Jag får dåligt samvete när jag tänker på vilken värld jag fött in våra barn i. Funderar kring min egen högkänslighet (HSPn) och arvet på det till barnen (redan nu tydligt att 1 av 2 är HSP). Oroar mig för att de båda kommer att behöva tampas med ångest, rädslor, otrygghet och ovisshet när de blir äldre och förstår mer. Vill skydda från allt ont men vet att det inte går och de känslorna äter upp mig… 

Tog middag på stan ikväll, eller nere i ”byn” vid sjöbodarna. Ingen orkade laga eller diska. Sen ett experiment med nya produkter när vi kom hem (bild ovan). Får se om det blir något av det eller ej i morgon. 

Avslutade kvällen med discobastu (discolampor i bastun, musik, chips, korvgrillning på bastuaggregatet och dricka). Mysigt! 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s