♥ Tur och retur ♥

Det blev ingen övernattning på herrgård lördag-söndag, allt var fullbokat så istället firade vi fästis pappa från tidig eftermiddag till kväll och sen tog vi bilen hem till Stockholm igen.

Packade upp. Tvättade. Packade om. Firade Agnes med syster igår och nu är vi tillbaka på landet igen ♥

img_6615
En av presenterna från syrran var dessa ”3D”-målarbilder som passade hela familjen (eller i a f oss tjejer som gillar att pyssla). Vi satt allihop igår kväll och ritade. Tips till regniga dagar!

Fick sovmorgon i morse och efter frukost passade jag på att läsa lite ur näring och hälsa. Svårt att slita sig då den är så himla intressant. Påbörjade även foodmatters på Netflix men hann inte kolla klart så får återkomma till den längre fram men av det jag sett hittills kan jag bara säga: wow så bra!På eftermiddagen blev det en sväng till centrum för att handla essentials: denna gång underkläder och nespresso :)

Plus…

… en liten överraskning till herrn där hemma som älskar BB-kallingar ;)

Vi är lite småkrassliga jag och lillan med förkylning (snor + hosta) och jag har haft halsont i några dagar så träningen har blivit lidande. Proppar i mig c-vitamin och hoppas det vänder. I morgon siktar jag på promenad och så får vi se. Hantlarna är med så jag kan styrketräna om jag vill.

Nu dags för säng och sova. Bisou, bisou.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s