♥ Mina älskade promenader ♥

Så var vi hemma igen.

Har hunnit med tvätt, handling, träning och att skriva ner mål för hösten sedan vi kom hem.
FullSizeRender (34)
Nu har jag en riktning på ett helt annat sätt och jag ska göra det bästa av att sätta delmål för att nå fram till det stora målet. Under hösten ska jag fundera och klura. Fråga och söka svar och sen får vi se vart jag landar.

Något jag tänkte på när vi var på Korsika och som jag också är väldigt tacksam över är att min kropp numer har ett behov av att röra på sig. Tidigare har det inte alls varit så utan då har snarare semestern varit förknippad med att äta och dricka gott och röra på sig så lite som möjligt. Nu är det tvärtom och det kliar i mig om jag inte får röra på mig.

Saknade mina powerwalks när vi var iväg och har tagit igen det här hemma ♥
pw1

st1
Ett av målen för hösten är att skaffa PT. Jag har inte bestämt om jag ska köra via actic (där jobbet ligger närmast) eller som vanligt på Gym och Sim, nära hemma och där jag haft medlemskap tidigare. Målet är i alla fall att stärka kroppen ytterligare och även forma den mer. Jag har haft samma träningsupplägg med cirkelträning ganska länge nu och känner att jag vill ha något nytt men med tanke på mina problem med ryggen så är det nog bäst att ta in proffshjälp för det. st2En annan sak som alltid slår mig när jag varit utomlands: svenskt kranvatten- vilken lyx det är ♥ ♥ ♥

Nu ska jag packa det sista och sen göra mig i ordning för att åka till tandläkaren. Efter det åker vi upp till landet. En kompis till Stella hänger på i två dagar och nätter nu och på onsdag kommer några kompisar upp och håller oss sällskap till fredag. Sen fyller lillkorvas år på fredag och vi firar med H:s föräldrar och systrar för att sen avsluta med ett annat födelsedagsfirande på lördag innan vi åker hemåt igen.

Jag håller tummen för att det blir skapligt väder så vi kan sola, bada och lägga i båten och ta några turer.

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Mina älskade promenader ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s