♥ Allt är inte guld ♥

Idag tog vi beslutet att åka in på nytt till sjukhus med lillskrot. Igår gick febern upp till 39,7 och halsen har varit toksvullen och röd sedan flera dagar tillbaka. På Danderyds i fredags visade halsodlingen bara på virus men den läkare vi träffade idag behövde bara en sekund med halslampa för att rygga tillbaka och ropa ajajaj och sedan skriva ut penicillin.

Som hjälp med språköversättning hade vi både Google translate (mycket smidigt!) och fästis pluggkompis över telefon (som är fransyska)

Här kör de dunderkur: en dos om dagen i tre dagar i jämförelse med Sveriges tre doser om dagen i tio dagar så vi hoppas att hennes feber går ner och att hon är piggare redan i morgon.

Utanför entrén i väntan på vår tur. Inne i väntrummet satt en kvinna och spydde i en hink så vi hade ingen större lust att dela rum med henne ;)

Utöver sjukhusbesök har vi idag hunnit med massa lek och bus i poolen, havet (de andra åkte dit medan vi var på sjukhuset), träning (backträning för mig!) plus hamburgare och öl till middag. Efter maten satt vi utspritt på olika ställen och pratade, kollade film och läste bok och tidning. Väldigt rofyllt.XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s