♥ En annorlunda midsommar ♥

Det blev minst sagt en annorlunda midsommar för oss i år. Agnes har varit sjuk hela veckan (hostig och lite febrig) men hon har varit skapligt sig själv ändå.

Igår upptäckte jag vita prickar på hennes halsmandlar så i morse blev det ett besök in till Danderyds. Halsodlingen sa dock virus så det är bara att vänta ut. Idag har febern gått upp till 39,1 och tidigt i morgon bitti flyger vi till Korsika. Fingers crossed att det blir bra snart.

Planen idag var ett firande med vänner här hos oss men istället blev det en lugn dag med tvätt och packning. Jag känner mig ur form och kan inte sätta fingret på vad det är. Har tränat för att frigöra endorfiner men det kickar inte riktigt in. Tror att det är miljöombyte, vänner och nya intryck som jag behöver ♥

Har hört ryktas om att det kommer en äldre man in till byn varje morgon där vi ska bo med nybakat bröd och nybakade croissanter. Det måste vi såklart undersöka närmare :)Har packat ner baota-necessärer i syfte att frälsa BFF till den underbara hudvårds-världen (på bild 1 av 2 necessärer som ska med- shhhhh berätta inte för fästis). Har tänkt ordna en SPA-sesh deluxe för oss båda någon kväll med både ansikts-, kropps- och fotvårdsbehandling. Mmmmm

Nu: natta (stökiga, vill inte sova)- barn och sen packa det sista.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s