♥ Sjuk med Lily o Hanna som sällskap ♥

FullSizeRender (34)
Hemma idag med en liten sjukling (feber och hosta) och då är det obligatoriskt med glass. Har du inte testat LilyoHannas raw-glass tidigare så är det ett måste. Denna på bild: creme caramel coconut bliss är ljuvlig! Glassen är fri från tillsatser, kemikalier, raffinerade ingredienser, animaliska produkter, socker, mjölk och gluten.

Jag går igenom semestern och försöker sätta en plan för vad som ska göras/vad vi vill hitta på. Stella skrev en lista häromdagen med allt hon skulle vilja göra, förutom att träffa kompisar. Bra att ha till hands de dagar då kreativiteten tryter:

♣ Bada
♣ Korsika
♣ Grilla korv
♣ Dansläger
♣ Hitta på en lek
♣ Hinderbana
♣ Landet
♣ Minigolf
♣ Båt
♣ Mysdag
♣ Filmdag
♣ Pappadag
♣ Mammadag
♣ Farmor och farfar
♣ Mormor och morfar
♣ Utflykt
♣ Spel
♣ Pyssel
♣ Minigolf
♣ Bowling
♣ Leka med Agnes
♣ Äventyr
♣ Tälta på tomten

Det som definierar ledighet för mig, och det som får mig att må bäst, är att ha så lite planerat som möjligt. Jag är verkligen en person som går ner i varv av att ta dagen som den kommer. På lördag åker vi till Korsika och när vi kommer hem igen har vi 2 1/2 vecka ungefär med oplanerad tid där vi kan träffa vänner och hitta på det vi känner för. Blir det fint väder kommer vi förmodligen att vara på landet hela tiden men blir vädret mer ostadigt så utgår vi nog mycket från hemma. Sen är det dags för mig och H att åka till Palma. Det känns så fantastiskt skönt att ha två utlandsresor bokade denna semester för då vet jag att det blir två tillfällen med garanterad sol och bad ♥
calvi1

calvi2
Ska bli så spännande att komma till huset och se hur det är i verkligheten. Vi flyger till Bastia och därifrån är det ungefär två timmar till Calvi där vi ska bo.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s