♥ När katten är borta ♥

Då är det smoothie och inredningstidning som gäller.
FullSizeRender (34)

FullSizeRender (34) kopia
Är inne på min tredje sockerfria vecka och den här smoothien har seglat upp som storfavorit under dessa veckor: vispad grädde, smetana (eller grekisk youghurt), massa bär + kokos. Idag lyxade jag till och med till det med mynta. MUMZZZZZIE!

För att hålla blodsockret i balans så ökar jag på fettet, drar ner på kolhydraterna och äter fyra mål om dagen. På kvällarna är jag oftast inte så hungrig och skulle jag få välja så skulle jag äta något lättare, likt kvällens smoothie, varje kväll men för tjejernas skull så äter vi tillsammans och oftast samma, eller liknande, mat.

När jag kör sockerdetox så brukar det värsta suget gå över på några dagar. Den här gången hade jag inga som helst problem att sluta men däremot har jag den senaste veckan varit så galet sugen på marabou mjölkchoklad apelsinkrokant (en choklad jag aldrig äter annars). Det är precis som att det har satt sig på hjärnan och jag kan inte bli av med suget tanken på hur gott det skulle vara.

Nu: bok och sen sova.

Natt.natt.

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ När katten är borta ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s