♥ Långhelg ♥

Vilken helg det har varit! Tre ljuvliga dagar med både familj, nära vänner, aktiviteter och träning. Jag har njutit 100% och känt mig väldigt lycklig!I lördags sprang den här stiliga herren Stockholm Marathon för första gången. På kvällen skålade jag mot fin utsikt. Min Herminator! ♥

 

Söndag-måndag hade vi besök från Västerås och jag fick äran att fira Mallans födelsedag! Det blev en sväng till parken på eftermiddagen och sen njöt vi av charkisar/bubbel och grillmiddag med tillbehör. Efterrätten intogs i soffan med skönt bakåtlutade kroppar och sovande barn.


När Västeråsgänget åkte idag kom nästa sällskap: svägerskorna med man + barn. Vi packade in oss i bilen och åkte iväg till vår badplats. Blev en ljuvlig eftermiddag i sol och vatten innan vi åkte hem och lagade middag och sen sa hej då. 

Är full av energi och känner att jag orkar hur mycket som helst just nu! Vill gärna stanna så länge det går i de känslorna. 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s