♥ Lady G om lycka ♥

Den här korta videon där Lady Gaga pratar om sitt värde och vad som gör henne lycklig på riktigt har jag som en video jag återkommer till när jag behöver påminna mig själv om vad jag vill, vad jag tycker är viktigt och vad jag mår bra av. Jag tror alla skulle må bra av att göra det någon gång ibland. Det är skitsvårt med förändring. Jobbigt att vara reflekterande och lyssna på känslor, jobbigt att ta steg tillbaka och fråga sig själv: är det här vad JAG vill, är det något jag kan stå för? Vill jag leva såhär?

Men om man gör det när man känner sig förvirrad, stressad eller bara borttappad och det även leder till att man börjar hitta tillbaka till sig själv igen så är det en fantastisk känsla!

TACK Lady G. Du är en förebild på så många olika sätt.
Lady-Gaga-1
Bild från google.

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s