♥ Den kloka Soffan ♥

Häromdagen fick jag en kommentar på bloggen:

Skärmavbild 2016-06-01 kl. 21.40.43

Det var fina Sofie som kommenterat. En person jag haft kontakt med via mina bloggar och även hennes bloggar under flera års tid (hur många år är det egentligen Soffan?!?).  Idag känns hon som en kär vän, trots att vi aldrig träffat varandra. På något märkligt sätt har hon och jag utvecklats på varsitt håll men ändå sida vid sida under alla dessa år: hon i Malmö och jag i Stockholm. Vi har följt varandra genom vänskap, relationer, jobb, graviditeter och barn… Livet helt enkelt, i både stort och smått. Vi har stött och blött åsikter, diskuterat, skrattat och framförallt peppat varandra. Vi tänker ofta väldigt lika men stunderna är också många då jag känt att jag lärt mig av Sofie. Det finns otroligt mycket klokskap i henne.

Nu var det egentligen inte Soffan jag skulle skriva om utan hennes kommentar och ett inlägg om att hitta balansen. Det roliga här är att jag genast tänker att det här borde jag prata med Sofie om, hon har säkert massa smart och klokt att säga haha!

Mer om att hitta balansen i ett senare inlägg, annars blir det här alldeles för långt :)

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Den kloka Soffan ♥

 1. Ååh, vad fint – nu gjorde du min dag ❤️
  Jag håller SÅ med och TACK detsamma.
  Ja, hur längesen är det egentligen?!? Måste väl närma oss 8 år iaf? Vilken resa!
  Jag hoppas verkligen att vi fortsätter i många år till med pepp, klokheter, tips och råd på livets väg🙏🏻
  Stor kram!

  Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s