♥ Återhämtning ♥

100% njutning är det för mig att komma hem till Jempa och hennes mysiga lya. Det doftar varmt och tryggt och jag känner mig som hemma. Som alltid har hon fixat tusen saker sedan sist jag var där och nu kändes det lite som att kliva in i en ny lägenhet: väggarna i hela lägenheten hade fått ny färg, soffan var utbytt, ett nytt matbord hade kommit på plats (som hon dessutom fixat själv) och ja, så är det med Jempa. Hon fixar ALLT själv och har ständigt ett inredningsprojekt på gång. Jag har sagt i flera år att jag tycker hon ska byta bana och jobba med inredning istället för PR. Så mycket talang och kreativitet ska inte gå förlorad helt enkelt.

Ska vi öppna dörren hem till Jenny…?

1

3

2

4
När jag kom igår fick jag ett glas iskallt rosé och jordgubbar i handen. Vi fixade snabbt i ordning oss och sen mötte vi upp resten av tjejerna på delikatessen bistro bar för en fördrink. Middagen intogs i pane vinos pergola och hela bordet beställde samma rätt: en fettucine med gödkalvfilé, tryffelkräm, mascarpone och parmesan bland annat. Alltså den rätten är så god så jag smäller av! Blir aldrig nöjd utan vill bara ha mer. Efter middagen blev det vidare till Häktet och sedan Marie Laveau.

Idag har fokus varit på återhämtning. Frukost blev det på ett av mina favoritcaféer på söder: Gildas 5
Sedan strosade vi runt på söders gator. Tog oss till en utkiksplats och drömde oss bort bland alla gamla hus.
6

7
Tänk att det finns människor som bor bakom dessa söta små dörrar.
8

9
Avslutade dagen med en kaffe vid nytorget innan jag åkte hem och mötte upp familjen.

Har blivit firad här hemma med present och god middag. Sedan tog jag ett efterlängtat bad…
10
… Njutbart i tre minuter innan den stora dottern kom och grät och den andra kom strax därefter för att se vad det var för spännande saker som hände i badrummet där nere. Under tiden låg sambon på övervåningen och försökte natta barnen som inte var där :)

Nu har vi, inlindade i våra morgonrockar, kollat billions och ska strax sova.

XXX
Sig 1.1.3-2

2 reaktioner på ”♥ Återhämtning ♥

  1. Alltså fy f*n vad avis jag blir på ditt liv ibland. Visst, visst – bloggen ger EN bild av verkligheten men ändå! Du verkar ha en så fin balans av allt. Har du några tips? Känner mig så stressad av … allt. Gärna ett inlägg om detta 🙏🏻
    Kram!

    Gilla

  2. Ja, så är det verkligen. Bloggen visar bara en del och inte allt. Just nu är jag dock på en skön plats där jag faktiskt känner att jag har bra balans men innan jag hamnade här har det varit en låååååång uppförsbacke och den har jag inte alltid orkat/velat men framförallt inte KUNNAT blogga om och då blir valet att skala av och skriva om det som funkar vilket oftast är det som är bra. Ska absolut fnula på ett inlägg om det här. Stor kram!

    Gilla

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s