♥ Det emotionella beslutet ♥

Åh, alltså den här känslan när man väl har tagit ett emotionellt beslut och inte kan släppa taget om tanken…

Precis där befinner jag mig nu när det gäller försäljning av lägenheten och att bygga eget hus. Blir galen på mig själv!- jag kan ju inte påverka det här just nu eftersom det inte finns några tomter ute men det kliar i hela kroppen.

Jag knarkar hemnet som aldrig förr, googlar hus (min favorit nedan), mejlar mäklare och kommun. Hittills har jag inte vågat mig ut för att knacka dörr men på promenaden i fredags gick jag i alla fall och spanade på vilka tomter som finns.
Efter att vi hämtat tjejerna från förskola och skola i fredags åkte vi ut och kollade en tomt i grannkommunen men nej, det kändes helt fel.

Jag tror att det bästa vi kan göra är att ta det lugnt. Så smått börja förbereda lägenheten för försäljning. Rensa och kolla vad som eventuellt behöver fixas till. Då står vi i alla fall redo den dagen något eventuellt dyker upp. Just nu bor vi väldigt billigt och det finns goda chanser att spara ihop mer pengar så förmodligen är det vad vi ska fokusera på just nu. Kanske att marknaden också mattas av något efter de nya bolånereglerna som träder i kraft i juni. Då kanske några fler tomter kommer ut här i området som inte är snordyra.

Jag lääääängtar efter huuuuuus!
Varholma_back_nyhusmodell_1200x675
Kan du föreställa dig mig sittandes på altanen där och dricka ett glas vin? I CAN! Eller hur vi har grillat och har gäster över på middag en sensommarkväll? ♥ ♥ ♥

Vårholma_front_1200x675
Älskar det här huset! Planlösningen är riktigt bra också. Det jag skulle vilja ändra är sovrummet på övre plan- det skulle gärna få göras om till ett badrum med bastu (skulle bli mitt och H:s) och det andra badrummet skulle tjejerna kunna ha som sitt. På nedre plan vill jag göra en köksö ut mot matrummet men i övrigt är det perfekt.

Som en kär väns sambo säger: ”Jag har inga drömmar. Jag har mål” Sjukt bra talessätt!

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Det emotionella beslutet ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s