♥ Husdrömmar ♥

Jag längtar mer och mer efter hus.

Inte för att lägenheten är för liten på något sätt. Vi klarar oss gott och väl och på många sätt känns de 147 kvm i två plan som ett hus men just den här tiden på året, under vår och sommar, så blir jag påmind om hur instängd jag känner mig. Eftersom vi har våning 2 och 3 i huset så saknar vi uteplats på det sättet att vi bara kan öppna en dörr och släppa ut barnen.
Balkongen som är i anslutning till köket är dåligt planerad så om vi har gäster under vår/sommar/höst-kvällar och det är sitta ute-väder så blir det ändå att vi sitter inomhus då det är för trångt på balkongen.
Den balkongen som är i anslutning till sovrummet är betydligt större och bättre planerad men vi är sällan där när vi har gäster.

Jag njuter verkligen av att sitta på en altan, titta på barnen som springer runt och leker, förbereda grill, gå in och skramla lite i köket för att sen gå ut igen, vara barfota. Återigen: FRIHETEN!

Vi har börjat prata om hus och jag börjar mjuka upp herrn i huset men än är han inte helt övertalad. Vårt stora problem är dock att det är för dyrt att köpa färdigt eller på andrahandsmarknaden i just vårt område, tomterna is long gone och att flytta är inte aktuellt.

Jag får börja köra nakendansen om kvällarna och knacka dörr hos alla gamlingar som sitter och ruvar på äldre hus och enorma tomter. Knock, knock…
_MG_1637
Nu dags att gå från en dröm till andra drömmar: sängen kallar!

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s