♥ Syskonkärlek ♥

Våra tjejer är verkligen långt ifrån sams och bästa vänner jämt. De är båda envisa och gillar att retas. Gör eller säger ofta saker för att få en reaktion. Jag kan bli galen över hur de kivas, gnäller och tjafsar. Tre minuter uppe en lördag morgon och sen är det någon som skriker för att den andra (medvetet!) har tagit den andras favoritplats i soffan.

Men sen finns de där guldögonblicken. När den stora är ledsen över något och den lilla går fram och stryker på kinden med stora oroliga ögon. Eller när den lilla har ramlat och den stora är där på nolltid för att lyfta och trösta. Eller när de kryper upp i varandras knän framför TVn, när de bygger koja en eftermiddag här hemma, när de leker kurragömma, busar, skrattar eller säger ”jag älskar dig” när de tror att vi inte hör.

Syskonkärleken. Den finns där under allt det andra och den är så självklar trots att man inte alltid ser eller hör den ♥ ♥ ♥
1

2

3

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s