♥ Skinfulness ♥

IMG_4767
Idag kom jag hem till det här. Tre fantastiska vänner hade fixat en födelsedagspresent till mig och två av dem satte sig i bilen för att åka hela långa vägen från södra sidan av stan till norra för att hänga en guldpåse med det här innehållet på vår ytterdörr. Så tacksam för fina vänner ♥

Söndagen har sett ut som de flesta söndagar gör hemma hos oss. Tvätta, plocka, städa, underhålla barnen, förbereda veckan som kommer. Jag mår bra av att gå hemma och pyssla på det sättet men det kan lätt bli lite långtråkigt också.

Postade en bild på instagram för någon timme sedan och skrev då att jag skulle utveckla uttrycket skinfulness och vad det betyder för mig (är alltså inget etablerat ord utan jag har kommit på det själv).

Jag har alltid älskat hudvård och att ta hand om min hud. Får nästan ångest när jag somnar med smink på och har väldigt svårt att slappna av om jag inte rengör ansiktet innan jag lägger mig. Jag vet inte var det kommer ifrån (varken min syster eller mamma är som jag) men det har alltid varit så. För mig är det förknippat med så mycket känslor. Goda dofter och att ta hand om mig ger väldigt mycket känslor kring välbehag. Sambo och vänner frågar ofta om det inte är jobbigt att det tar tid varje gång men för mig är det precis tvärtom eftersom det alltid är så positivt laddat. Så kom jag att tänka på ordet skinfulness häromdagen när jag stod i badrummet och tvättade ansiktet och det är ju precis vad det är. När andra lär sig mindfulness så har jag min i hudvårdsrutinen. Det tar kanske 10 minuter varje morgon och 10 varje kväll. Mer om jag gör någon peeling och/eller mask… Det är som en liten miniritual som blir till min egen mindfulness. I love it!

Under de 10 minuterna släpper jag allting annat, oavsett vad som hänt under dagen eller vad som ska hända i morgon. Jag är lugn, avslappnad och njuter 100% av nuet.

Önskar att fler kunde absorbera tiden det tar till något positivt och avslappnande istället för jobbigt, tråkigt eller stressande.
IMG_4782
Kvällens älsklingar!

IMG_4739
Fick dessa från syrran i födelsedagspresent och invigde i bastustugan igår. Ljuvlig kombo som jag aldrig hade testat tidigare: salt scrub energy och body lotion energy. Doftar citrongräs och rosmarin  ♥

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Skinfulness ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s