♥ Om att vara snäll ♥

Hittade denna fina text skriven av Kristin Kaspersen på hennes instagram. Så sant och så viktigt tycker jag. Ibland känns det som att den här världen har glömt bort hur man är snäll. 

När jag startade a way of living så  var det mycket mer än hudvård, mat och hälsa jag ville inkludera. Jag tänkte mycket på det här med att visa omtanke, vara snäll och generös mot andra. Det ligger naturligt i mitt DNA på något sätt och jag blir alltid lika glad när jag hör någon annan tala offentligt om det. Särskilt när det är någon med ett välkänt namn ♥


Här kommer texten: 

”Något jag tar med mig efter en fantastisk vecka i Portugal, förutom grym träning, möten med underbara människor och härlig pepp, är att det finns så många som älskar att se andra människor lyckas.

Vad som gör det speciellt med en sån här resa är att vi alla är där för att ge oss själva en vecka för att må så bra som vi bara kan. Det är pepp, kramar skratt och svett. Oavsett om du är ledare, föreläsare eller gäst. Leenden växer under hela veckan.
För mig är det fantastiskt att möta människor som ser mig som jag är. Stark och ibland skör. Alla vill varandra väl. Vi ger varandra komplimanger, vi lyfter och vi unnar varandra det bästa.
Att vara på resa och tänka på sig själv och i det vilja se andra växa och lyckas är magiskt. Tänk om ännu fler människor, vänner och kollegor i världen kunde vara mer så, eller handlar det kanske om att visa mer av den sidan av sig själv?
Att hitta tryggheten i sig själv, och i det unna alla runt omkring sig det bästa. Jobb, kärlek, resor eller andra framgångar spelar ingen roll.
När jag ser andra växa, då växer jag.
Tack alla jag mött under veckan för att ni med er värme, härliga leenden, sköna kramar, galna skratt och fantastisk pepp gett mig så mycket kärlek. Precis för den jag är.
Mer omtänksamhet och mindre missunsamhet ger en vackrare värld.”

Tack Kristin. Så fint skrivet. 

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s