♥ Jurlique ♥

Jag kom i kontakt med Jurliques produkter första gången vid behandlingen på Grand hotel för några veckor sedan. Då använde hudvårsterapeuten Rose Moisture plus-serien på mitt ansikte. Som älskare av doften ros föll jag som en fura och kände att jag ville testa någon produkt i serien. Dock har de varit svåra att få tag i online här i Sverige så jag blev glatt överraskad när jag hittade deras produkter hos Visage.

Starten för Jurliques varumärke grundade sig i en vision kring att skapa en ren och naturlig hudvårdsserie som kombinerar de gamla konsterna av alkemi, örtmedicin och homeopati för att ansluta människor till naturen. Lite flummigt kanske men också fint, tycker jag.
Grundarna, Dr Jürgen Klein (biokemist) och hans fru Ulrike (botanist) började under 80-talet att söka efter den renaste platsen på jorden och efter att ha sökt runt i världen upptäckte de det oförstörda Adelaide Hills i södra Australien (HA! Tänk om jag vetat det när jag bodde i Adelaide 2002. Jag hade varit där hela tiden).
Nu finns Jurlique i 19 länder världen över.

De flesta ingredienserna i Jurliques produkter planteras, växer och skördas på den ekologiska och biodynamiska gården Jurlique Farm i Adelaide Hills emoji_set_115
jurlique

jurlique
De två produkterna jag köpte:

1) Rose Moister Plus- moisturising cream. En rik, högpresterande kräm för uttorkad hud som ger dubbla fördelar i form av fukt och antioxidanter.
2) Nutri Define Superior Retexturising Facial Serum. Ett anti-age serum med potenta ingredienser för åldrande hud. Förbättrar lyster och återfuktning och gör huden mjuk och smidig.

Underbara båda två! Särskilt serumet men det blir nog en once in a lifetime-produkt på grund av priset. Snordyrt!

–> En liten aha kring Jurliques produkter är att de ska duttas/klappas på ansikte och dekolletage och inte smörjas in.

Har du någon erfarenhet av Jurlique?

XXX
Sig 1.1.3-2

En reaktion på ”♥ Jurlique ♥

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s