♥ Ketchupeffekten ♥

Ojoj. Önskar jag kunde berätta vad som händer bakom kulisserna just nu. Jag skrattar och konstaterar att uttrycket allt händer på en gång verkligen stämmer. Får se om jag kan berätta i bloggen längre fram eller inte…

Igår träffade jag teamet för nya jobbet. Vi åt på Pocket och körde speed-dating med varandra. Jag lyckades som vanligt med konststycket att förvandla ord, d v s höra fel. Omvände ordet ”kittel” till ”shit” så trodde en av tjejerna pratade om en shit-list innan jag frågade rakt ut vad sjutton de använder en sådan lista till och fick det rätta svaret.
Efter lunchen åkte jag och mötte upp kompis i Mall of Scandinavia för shopping och smoothie.

Idag roar jag mig bland annat med…
1

2.jpeg
… skadeanmälan för olyckan i tisdags. Med glass från lilyohanna (så fantastiskt god) + kaffe blir det lite roligare.

Har känt av nacke och rygg i några dagar och vet inte om det beror på olyckan eller att jag sitter/ligger dåligt men har i alla fall pausat löparprogrammet tills det går över. Hoppas kunna testa igen i morgon. I morse blev det pilates,  med syfte att stärka upp ryggen.

Ikväll blir det film och i morgon firar vi valborg med vänner. Söndag = akrobatik, kalas och förbereda inför veckan.

Vad ska du göra i helgen?

XXX
Sig 1.1.3-2

Vill du säga något om detta?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s